YieldNodes: Ervaringen + Reviews [2022 update]

Op zoek naar passief inkomen? Kijk dan eens naar YieldNodes.

Yieldnodes maakt gebruik van een geavanceerd masternode-verhuurprogramma dat volledig is gebaseerd op de blockchain-economie.

In dit artikel laten we zien wat Yieldnodes is, hoe het werkt en leggen we precies uit hoe je van start kunt gaan.

Maak direct een account aan, en lees vervolgens verder hoe je begint.

Wat is YieldNodes?

Na het platform te hebben onderzocht kan ik één ding zeggen. YieldNodes heeft een uniek model dat ik nergens anders ben tegen gekomen.

Wanneer je lid wordt van YieldNodes en geld investeert met YieldNodes, neem je deel aan het zogenaamde Masternoding.

Yieldnodes genereert passief inkomen en waarde met behulp van Masternodes, de bouwstenen in veel cryptocurrency en blockchain-netwerken. In tegenstelling tot veel andere cryptodiensten, houdt Yieldnodes zich niet bezig met handel, maar beheert het servers voor verschillende toepassingen en verschillende cryptocurrency-projecten.

Als er een transactie wordt gedaan op de Blockchain, gaat deze naar een hele reeks verschillende computers die deze moeten valideren. Met Masternoding lever je in feite rekenkracht en opslagruimte aan dit proces.

Je investeert dus feitelijk in hardware, en niet in virtuele valuta.

Wat is het rendement?

YieldNodes is een passief inkomstenplatform met een maandelijks rendement van 5% tot 15%. Maandelijks dus (!), niet jaarlijks. Dit betekent dat je geld in ongeveer tien maanden tijd verdubbelt.

Halen ze een lager percentage dan 5% gedurende 3 maanden achter elkaar? Dan krijg je je inleg en de winst zonder problemen terug.

Het beste van het concept: de volatiliteit van crypto en Bitcoin heeft geen invloed op je winst bij YieldNodes.

Hieronder zie je wat een inleg van 500 EUR had gedaan, als je die 3 jaar geleden had ingelegd.

Wat doet YieldNodes met mijn investering?

Het team voeg nieuwe masternode-servers toe, ondersteunt een gedecentraliseerde crypto-uitwisseling en voert cryptoprojecten uit met je investering. Het bedrijf aggregeert elke maand de totale gegenereerde inkomsten van deze activiteiten.

Hoe maakt YieldNodes winst?

YieldNodes profiteert niet rechtstreeks van de waarde van een munt, zoals andere handelsservices, maar eerder van netwerkactiviteiten en masternoding-activiteiten.

Hoe meer activiteit er is, hoe meer transacties er plaatsvinden en hoe meer vergoedingen het systeem int.

Dit mechanisme biedt een afdekking tegen volatiliteit en zorgt voor een gemiddelde relatief stabiele winst van maand tot maand. Op deze manier biedt het bedrijf ons een geweldige manier om geld te verdienen met masternoding.

Een YieldNodes account aanmaken

Een account aanmaken is simpel. Na aanmelden moet je je alleen verifieren aan de hand van je identiteitsbewijs en een bewijs van adres.

Hoe geld storten op YieldNodes?

Het storten en bijhouden van je geld op dit platform is eenvoudig en vereist geen technische achtergrond. Het registratieproces is eenvoudig en je ontvangt elke 1e van de maand uitbetalingen.

Je kunt Bitcoin en USDT storten. Er is geen optie om direct fiat (Euro’s) te storten. Lees hieronder hoe je op de goedkoopste manier geld stort op je YieldNodes account.

Goedkoopste manier om geld te storten op YieldNodes

Drie keywords: Gate.io + MoonPay + USDT.

Met een account bij Gate.io koop je via MoonPay USDT. Het mooie is dat dat via je creditcard kan met 0,0% transactiekosten.

Wil je bijvoorbeeld voor 1000 EUR investeren? Dan koop je 1000 USDT aan voor 1000 EUR.

Als je de hoeveelheid USDT hebt aangekocht stuur je het vanuit Gate.io gemakkelijk naar je YieldNodes USDT wallet.

Wat gebeurt er nadat je geld hebt gestort?

Nadat je geld hebt gestort duurt het 7 dagen voordat je geld gaat renderen. YieldNodes geeft per week het winstpercentage aan.

Waar moet je op letten?

Dat zijn een aantal dingen:

  • Je inleg staat 6 maanden vast. Je kunt er wel bij, maar dan betaal je 25% van je inleg.
  • YieldNodes is een tamelijk risicovolle investering. Investeer alleen geld dat je kunt missen.
  • Als de cryptomarkt slinkt, is dat nadelig voor YieldNodes. Toch geeft de CEO aan dat dit pas echt een probleem gaat worden als Bitcoin een tijd lang rond de 6k in waarde blijft schommelen.
  • Spreiding is key! Zet niet al je geld hier neer, maar kies voor een gespreide portefeuille.

Is YieldNodes betrouwbaar?

Tot nu toe is er niets waaruit blijkt dat dat niet zo is. YieldNodes laat regelmatig audits uitvoeren door gebruikers. De CEO is extreem transparant en er zijn meerdere interviews op YouTube met hem te vinden. Zeker een aanrader om er daar even een paar van te bekijken, te beginnen met bijvoorbeeld het filmpje hieronder.