Trezor One

(1 klantbeoordeling)

59.00

 • Als beste getest
 • Support voor Bitcoin, Ether, Litecoin en meer
 • Grote community en continu doorontwikkeld
 • Ondersteunt veel software wallets en altcoins
 • Apps werken alleen via Chrome
Categorie:

Beschrijving

Bitcoin

Bitcoin

Ethereum

Ethereum

Dash

Dash

Litecoin

Litecoin

Dogecoin

Dogecoin

Zcash

Zcash

Namecoin support

Namecoin

Hoe werkt de Trezor Wallet?

De Trezor Wallet was in 2014 de eerste Bitcoin hardware wallet die gelanceerd werd. Met de Trezor wallet houdt je je bitcoins en ander crypto geld in “cold storage”, maar ben je tevens in staat om bitcoins direct uit te geven. De Trezor is een klein apparaat ter grootte van een sleutel, en na het verbinden via de USB poort van je computer kan een kind de was doen. De private key bevindt zich enkel en alleen op het apparaat zelf, dus je bent er altijd van verzekerd dat hackers niet bij je bitcoins kunnen komen.

Tip: Lees ook onze Trezor review op deze site!

Gemakkelijke installatie

 • Wanneer je de Trezor voor het eerst opstart kies je een pincode (4 t/m 8 cijfers).
 • Vervolgens genereert het apparaat de seed (de 24 woorden) die de private key genereert. Deze 24 woorden (je private key) moet je op een veilige plek bewaren, bij voorkeur op papier, of nog beter: gebruik Cryptosteel, een crowdfunding product waarmee je je private key in staal kunt opbergen.
 • Om bitcoins naar je hardware wallet over te maken plugt u de Nano S in de computer en gebruik je de Ledger Chrome app om je wallet adressen in te zien en te beheren.

Veiligheid van de Trezor wallet

Bitcoins kopen kan iedereen, maar met de ingebouwde veiligheidsmaatregelen van de Trezor wallet bewaar je bitcoins 100% veilig.

De Trezor is een HD wallet waarmee je je private keys beheert. De seed wordt offline gegenereerd en is alleen zichtbaar op het scherm van de Trezor, waardoor de seed nooit op een apparaat belandt die met het internet verbonden is. De Trezor is beveiligd met jouw zelf ingestelde pincode, die benodigd is om bitcoins te kunnen uitgeven. Na elke foute poging om je pincode in te voeren wordt het wachten tussen de pogingen opgehoogd, waardoor iemand die je pincode zou proberen te raden er 17 jaar over zou doen voor 30 pogingen.

Als je de Trezor kwijt raakt, of hij gaat stuk, dan kun je de gehele wallet opnieuw instellen op een andere Trezor of wallets zoals Electrum of Mycelium. Om een transactie te versturen moet er gebruik worden gemaakt van de fysieke knoppen op het apparaat.

Privacy is ook goed geregeld. Het bedrijf achter Trezor, Satoshi Labs, kan je acties op geen enkele manier bijhouden omdat de Trezor hardware wallet geen serienummer heeft. Daarnaast is alle software open source.

Reputatie van Satoshi Labs

Satoshi Labs, het bedrijf achter de Trezor, staat bekend als betrouwbaar. Het bedrijf is een van de eerste die zich stortte op veiligheid omtrent het opslaan van bitcoins. Ook de support van het bedrijf is dik in orde, en het bedrijf komt nog steeds met nieuwe producten op het gebied van bitcoin hardware veiligheid.

Trezor wallet coins

Op de Trezor wallet kun je naast bitcoins ook Ethereum en meerdere altcoins bewaren, zoals bijvoorbeeld Litecoin, Zcash en Dash. De volledige lijst:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash
 • Dash
 • Namecoin
 • Bitcoin Testnet

Betalingen ontvangen en versturen is voor elk van deze valuta een fluitje van een cent door de verschillende native apps op de Trezor.

Bestel de Trezor Wallet en beveilig je bitcoins en altcoins!

De Trezor bitcoin wallet is hier te bestellen en kost €89 plus verzendkosten. Door de enorme vraag heeft de Trezor momenteel wel een langere levertijd, maar voor een extra bedrag is levering binnen een aantal weken ook mogelijk.

Extra informatie

Beeldscherm 2FA

Heeft beeldscherm

Valuta

Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Namecoin, Zcash

Open Source

Code is Open Source

Platform

Android, Chrome OS, iOS, Linux, Mac, Windows

Verbinding

USB

Producent

SatoshiLabs

Integraties

Bitstamp, Copay, Electrum, GreenBits, MultiBit, MyCelium, MyEtherWallet, Sentinel

1 beoordeling voor Trezor One

 1. JimmyS

  Tijdje getwijfeld tussen de Trezor en de Nano S, maar gezien de Nano (nog) niet leverbaar was op korte termijn (juni) toch maar voor de Trezor gegaan. Hiervoor altijd lopen stoeien met online wallets maar met meer en meer BTC in bezit voelde dat toch niet helemaal lekker meer.

  Anyway, met de Trezor Chrome extensie heb je het ding zo aan de praat en ik gebruik ‘m ook als password manager. Voelt ook vrij robuust aan allemaal. Aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *