KeepKey Wallet

(1 klantbeoordeling)

99.00

 • Support voor Bitcoin, Ether, Litecoin en meer
 • Groot display en elegant design
 • Direct valuta handelen met ShapeShift
 • Gebouwd op basis van Trezor’s source code
 • Apps werken alleen via Chrome

Beschrijving

Bitcoin

Bitcoin

Ethereum

Ethereum

Dash

Dash

Litecoin

Litecoin

Dogecoin

Dogecoin

Namecoin support

Namecoin

Hoe werkt de KeepKey Wallet?

De KeepKey hardware wallet genereert automatisch je private key, en alle transacties die je uitvoert worden op het apparaat zelf getekend. Bitcoins verlaten het apparaat niet zonder dat de fysieke knoppen op de Keepkey worden ingedrukt samen met je pincode. Bitcoins beheren gaat gemakkelijk met de KeepKey Chrome applicatie, of je integreert de wallet met een online wallet zoals MyCelium.

Installeren is zo gedaan

 • Verbind de KeepKey door middel van de meegeleverde USB kabel aan je computer, en installeer de KeepKey Client app in Chrome. Tijdens de installatie kies je een pincode.
 • De KeepKey genereert nu de private key en vraagt je om de herstelzin op te schrijven. Met deze herstelzin heb je altijd toegang tot je wallet en private keys. Bewaar deze op een veilige plek!

Veiligheid van de KeepKey wallet

Bitcoins kopen is niet moeilijk, maar door de veiligheidsprotocollen van de KeepKey hoef je je niet druk te maken dat iemand bij je bitcoins kan.

Mocht KeepKey opeens failliet gaan of ermee ophouden dan kun je met de online wallets Electrum en MultiBit altijd weer bij je wallet.

Daarnaast gebruikt de Keepkey de BIP39 standaard, waardoor je altijd toegang hebt tot je private keys ongeacht het bestaan van het bedrijf.

Ten slotte is alle firmware 100% open source.

Welke coins ondersteunt de KeepKey wallet?

Op de KeepKey wallet kun je naast bitcoins ook Ethereum en meerdere altcoins bewaren, zoals bijvoorbeeld Litecoin, Zcash en Dash. De volledige lijst:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Dash
 • Namecoin
 • Bitcoin Testnet

KeepKey en ShapeShift: digitale valuta inwisselen vanaf je hardware wallet

Als je de ShapeShift integratie activeert, kun je in de KeepKey applicatie digitale valuta inwisselen. Je kunt bijvoorbeeld je Bitcoins inwisselen voor Ethers, of andersom. Dit is een erg handige feature, omdat je zo op de meest veilige manier cryptogeld verhandelt. Je waardevolle coins begeven zich dus niet op een handelsplatform, en je private keys blijven altijd op de KeepKey staan.

Bestel de KeepKey Wallet en ga voor complete beveiliging van je bitcoins en altcoins!

De KeepKey bitcoin wallet is hier te bestellen en kost €99 plus verzendkosten.

Extra informatie

Beeldscherm 2FA

Heeft beeldscherm

Valuta

Bitcoin, Dash, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, Namecoin

Open Source

Code is Open Source

Platform

Chrome OS, Linux, Mac, Windows

Verbinding

USB

Producent

KeepKey

Integraties

Copay, Electrum, MultiBit, MyCelium, MyEtherWallet, ShapeShift

1 beoordeling voor KeepKey Wallet

 1. ToThaMoon

  Ik ben nu een tijdje bezig in crypto land en ben zo verstandig geweest (al zeg ik het zelf) om gelijk een hardware wallet aan te schaffen toen ik begon te handelen via Kraken. Alle winst parkeer ik lekker op m’n KeepKey, HODL ON 😉 De Trezor en Nano S zijn wat goedkoper maar ik kon de KeepKey door z’n looks niet weerstaan. Tot nu toe super tevreden mee en geen gekke dingen gehad. Al mijn Bitcoins staan veilig, geen omkijken naar 🙂

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *