Gepost op

KeepKey overgenomen door ShapeShift

Goed nieuws voor KeepKey bezitters: ShapeShift maakte vandaag bekend dat het bedrijf KeepKey overneemt, het bedrijf achter de succesvolle hardware wallet die onder dezelfde naam opereert. ShapeShift is een handelsplatform voor cryptocurrencies. Met deze overname breidt KeepKey de integratie met ShapeShift verder uit, en wordt het nog makkelijker om via de ShapeShift API je cryptocurrencies te verhandelen via je KeepKey hardware wallet.

Op het handelsplatform ShapeShift verhandel je alleen digitale valuta, en heb je geen account nodig om dat te doen.

Erik Voorhees, CEO van ShapeShift, zei daarover: “Beveiliging is van cruciaal belang bij het vasthouden en verhandelen van digitale munten. Een van onze prioriteiten was altijd om de uitwisselingservaring zo veilig en gemakkelijk voor gebruikers mogelijk te maken, en onze koppeling met KeepKey stelt ons in staat om een ​​ongeëvenaarde klantenervaring te bieden.” ShapeShift haalde recentelijk 10,4 miljoen dollar op tijdens een investeringsronde.

KeepKey bezitters kunnen hun Bitcoins op hun hardware wallet bewaren, maar ook direct verhandelen vanuit het apparaat, zonder daarmee ook maar een website te bezoeken.

De KeepKey integratie met ShapeShift’s API bestaat al ruim een jaar, en er is support voor Bitcoin en andere crypto valuta als Ether, Litecoin, Dash en meer.

ShapeShift zal verder gaan met het produceren en distribueren van de hardware wallet. Voor de toekomst van de KeepKey hardware wallet is dit erg goed nieuws; met ShapeShift schaart zich een enorme partij achter de wallet, wat toekomstige updates en snellere ontwikkeling bevordert.

ShapeShift deelde verder mee dat het merk KeepKey en de productlijn hetzelfde blijven en onder dezelfde vlag doorgaan.

Door de toenemende interesse in het concept van digitale valuta’s, is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke cold storage oplossing met daarop native exchange functionaliteit een goede basis voor verdere adoptie en populariteit van crypto in het algemeen.

Met ShapeShift hoeven gebruikers geen Bitcoins achter te laten op een handelsplatform. En met KeepKey hoeven gebruikers hun geld niet op een computer te bewaren. Deze overname en native integratie opent deuren voor het verhandelen van crypto currencies op de meest veilige manier: je private keys staan altijd offline, en de uitwisseling gebeurt direct vanaf de hardware wallet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *