Gepost op

Hoe Ledger jouw hardware wallet beveiligt tijdens verzending

Ledger Nano S zegel

Dus je hebt zojuist een pakket ontvangen met je gloednieuwe hardware wallet. Echte afzender? Check. Is het pakket nog verzegeld? Check. Denk je dat je nu veilig bent om je hardware wallet te gebruiken? Het antwoord is ja, maar dat is niet zomaar.

Verder lezen Hoe Ledger jouw hardware wallet beveiligt tijdens verzending

Gepost op

De nieuwe Trezor T is nu te bestellen

SatoshiLabs, de producent achter de populaire Trezor hardware wallet, maakte gister bekend dat haar nieuwste hardware wallet – de Trezor T – nu beschikbaar is als pre-order. De pre-orders gaan in batches met verschillende prijzen, variërend van 119 tot 149 euro. Verwachte levertijd van de eerste batch Trezor T’s is januari 2018.

Verder lezen De nieuwe Trezor T is nu te bestellen

Gepost op

NEO support op de Ledger Nano S en Ledger Blue

We kregen de laatste tijd veel vragen over ondersteuning voor NEO op de Ledger Nano S en Ledger Blue. Goed nieuws voor alle Nano S bezitters: sinds een aantal dagen is de NEO app beschikbaar om te downloaden via Ledger Manager. Ondersteuning voor NEO gaat werken via een integratie met de populaire Neon Wallet app. Ledger Blue bezitters moeten nog even wachten, ondersteuning is onderweg.

Verder lezen NEO support op de Ledger Nano S en Ledger Blue

Gepost op

SegWit support op de Ledger Nano S, Trezor en KeepKey

Lang verwacht, maar eindelijk was het daar op 24 augustus j.l.: SegWit, oftewel Segregated Witness, bedoeld om Bitcoin beter schaalbaar te maken, en een hoop andere verbeteringen te introduceren. Hoe kun je gebruik maken van de SegWit-chain op je hardware wallet?

Verder lezen SegWit support op de Ledger Nano S, Trezor en KeepKey

Gepost op

KeepKey overgenomen door ShapeShift

Goed nieuws voor KeepKey bezitters: ShapeShift maakte vandaag bekend dat het bedrijf KeepKey overneemt, het bedrijf achter de succesvolle hardware wallet die onder dezelfde naam opereert. ShapeShift is een handelsplatform voor cryptocurrencies. Met deze overname breidt KeepKey de integratie met ShapeShift verder uit, en wordt het nog makkelijker om via de ShapeShift API je cryptocurrencies te verhandelen via je KeepKey hardware wallet.

Verder lezen KeepKey overgenomen door ShapeShift

Gepost op

De 7 beste hardware wallets van 2017

De beste hardware wallet vinden voor jouw situatie kan lastig zijn als je de verschillen niet overziet. Daar gaan we je bij helpen! Aangezien de meeste cryptocurrencies blijven stijgen en ook steeds meer bedrijven in bijvoorbeeld de detailhandel beginnen met het accepteren van bitcoin en andere digitale valuta’s, is veiligheid van bitcoins een steeds groter issue aan het worden. Hoe vind je nu de meest veilige manier om je bitcoins te bewaren?

Verder lezen De 7 beste hardware wallets van 2017

Gepost op

Omgaan met de “Bitcoin Cash” fork op je Ledger wallet

Ledger kwam op haar site met een gedetailleerde uitleg over hoe om te gaan met de aanstaande Bitcoin Cash fork. Hier volgt een samenvatting.

De hard fork vindt plaats op 1 augustus om 15:20 Nederlandse tijd.

Belangrijk: Je bitcoins lopen geen risico, en je kunt Bitcoin Cash gaan gebruiken enkel en alleen als je dat wilt.

Verder lezen Omgaan met de “Bitcoin Cash” fork op je Ledger wallet

Gepost op

Een blik op de Trezor 2 hardware wallet

Veel cryptocurrency liefhebbers zoeken veilige manieren om (de private keys van) bitcoins en andere valuta te bewaren. Dat is niet meer dan logisch, omdat het geld op een handelsplatform laten staan niet de meest slimme beslissing is. Hardware wallets hebben de laatste tijd de interesse gewekt van veel enthousiastelingen. SatoshiLabs heeft aangekondigd dat ze in de nabije toekomst de opvolger van de Trezor wallet, de Trezor 2 zullen releasen. In hoeverre verschilt de Trezor 2 van de Trezor 1?

Verder lezen Een blik op de Trezor 2 hardware wallet