Bitcoins kopen: bekijk onze top 3 in Nederland!

Litebit.eu

Bitcoins kopen bij Litebit

Litebit.eu is een betrouwbare partij om Bitcoins te kopen. Litebit hanteert transactiekosten van €0.42, wat een erg schappelijk bedrag is! Bij Litebit is het nodig om eenmalig een verificatie van je identiteit en bankrekening te doen. Wel kun je direct Bitcoins kopen zonder verificatie voor alle bedragen onder €75. Ook altcoins kopen is bij Litebit mogelijk, en ze hebben een indrukwekkende lijst van mogelijkheden op dat gebied. Altcoins die u kunt kopen zijn bijvoorbeeld Stratis, Zcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin, Dash en Waves, maar het aanbod is veel groter!

Bitcoins kopen via Litebit.eu

Bitonic.nl

Bitcoins kopen bij Bitonic

Ook bij Bitonic kun je met een gerust hart Bitcoins kopen. Wij gebruiken Bitonic regelmatig en zijn zeer content met de service. Bitonic is een Nederlands bedrijf dat haar diensten al sinds 2012 levert. Een eenmalige account verificatie is nodig om je eerste bitcoins te kopen. Belangrijk om te weten:

  • Betalen kan gemakkelijk via iDeal
  • Je kunt jezelf verifiëren door €0,01 over te maken naar de bankrekening van Bitonic en je mobiele nummer te verifiëren.
  • Let op: verifiëren is niet nodig als je voor €50 of minder aan Bitcoins wilt kopen

Bitonic hanteert zijn eigen koers, die gebaseerd is op de vraag en aanbod van dat moment en de koers op populaire “bitcoin exchanges”. De fee die Bitonic rekent is dan ook variabel, maar zie je altijd direct in de prijs in het verkoopscherm. Bij Bitonic kun je op dit moment alleen Bitcoins kopen.

Bitcoins kopen via Bitonic.nl

BTCdirect.nl

Bitcoins kopen bij BTCdirect

BTCdirect werkt heel simpel: kies op de homepage hoeveel Bitcoins, Litecoins of Ethereum je wilt kopen, en betaal direct met iDeal. Je hoeft dus geen Bitcoin wallet aan te maken, je stuurt de Bitcoins direct naar een Bitcoin wallet adres naar keuze! Je moet wel eerst even een account aanmaken en je identiteit verifiëren. Dat lijkt misschien een drempel, maar geloof ons: BTCdirect is een betrouwbaar en responsief bedrijf dat erbij is vanaf het eerste uur. Je identiteit verifiëren kan op een aantal manieren:

  • Via een Skype call: houdt je paspoort of ID bij de hand en laat deze zien door je webcam
  • Door een foto te maken van je paspoort of ID en deze op te sturen
  • Door een overboeking van €0,01 naar de BTCdirect bankrekening te doen

Als je identiteit bevestigd is kun je gelijk Bitcoins kopen!

BTCdirect rekent 2% van het transactiebedrag, wat een gebruikelijke fee is.

Bitcoins kopen via BTCdirect.nl